فهرس المقالات یحیی مقصودلو المقاله 1 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 فهیمه حاجی نیا علیرضا صادقی علیرضا صادقی ماهونک مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 2 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 3 - تأثیر اندازه ذرات و تیمارهای هیدروترمال و نوع تخمیر بر کاهش اسید فیتیک و ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و تغذیهای سبوس گندم 10.71810/jfst.2025.1106943 سمیرا منصورگرگانی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری مهران اعلمی محمد قربانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا