• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • مهران اعلمی

    فهرس المقالات مهران اعلمی


  • المقاله

    1 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
    علی اکبر کشاورز هدایتی مهران اعلمی علی معتمد زادگان یحیی مقصودلو محمد قربانی سهیل امیری
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392

  • المقاله

    2 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
    مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395

  • المقاله

    3 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست
    20.1001.1.24234966.1401.14.2.7.0
    10.30495/jfst.2020.1867058.1509
    مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401

  • المقاله

    4 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
    سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395

  • المقاله

    5 - ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده
    10.30495/jfm.2022.1946146.1749
    فاطمه جعفری کوشکقاضی علیرضا صادقی مهران اعلمی هدی شهیری طبرستانی دل آسا رحیمی گلوگاهی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402

  • المقاله

    6 - تأثیر اندازه ذرات و تیمارهای هیدروترمال و نوع تخمیر بر کاهش اسید فیتیک و ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و تغذیه‌ای سبوس گندم
    10.71810/jfst.2025.1106943
    سمیرا منصورگرگانی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری مهران اعلمی محمد قربانی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    7 - تأثیر کنسانتره پروتئین آب‌پنیر و ایزوله پروتئین سویا به‌همراه صمغ زانتان بر برخی از خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و کیک بدون گلوتن
    10.71810/jfst.2025.1201657
    پرستو قائمی سعیده عربشاهی دلویی مهران اعلمی سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول