فهرس المقالات Mahdi SEYEDAIN -ARDABILI المقاله 1 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 2 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران لیلا کمالی روستا مهدی سیدین اردبیلی غلامحسن اسدی بابک غیاثی طرزی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 3 - بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین مهدیس طورچی مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد فرشته نعمت الهی علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 4 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395