List of Articles Mahdi SEYEDAIN -ARDABILI Article 1 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 Marjan Rasouli Babak Ghiassi Tarzi null null null null Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران L. Kamali Rosta M. Seyedain Ardabili Gh. Asadi B. Ghiassi Tarzi R. Azizinejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 3 - بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین M. Torchi M. Seyedain Ardabili R. Azizi nejad F. Nematollahi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 4 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395