List of Articles بابک غیاثی طرزی Article 1 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران L. Kamali Rosta M. Seyedain Ardabili Gh. Asadi B. Ghiassi Tarzi R. Azizinejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 2 - ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک SH. Momeni بابک Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 3 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی M. Malmir B. Ghiassi Tarzi G. H. Assadi H. Mirsaeed Ghazi B. Delkhosh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 4 - بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ M. Nikkhah Eshghi B. Ghiassi Tarzi A. R. Basiri Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017