List of Articles غلامحسن اسدی Article 1 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی S. H. Hosseini Ghaboos S. M. Seyedain Ardabili M. Kashaninejad G. H. Assadi M. Alami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 2 - بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی M. Malmir B. Ghiassi Tarzi G. H. Assadi H. Mirsaeed Ghazi B. Delkhosh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 3 - تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب Bahram Pashazadeh Seyyed mahdi Seyedin Ardabili Hassan Hajnajari Farrokh Shavakhi Gholam hassan Asadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 42 , Year , Summer 2014 Article 4 - امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط 10.71810/jfst.2024.1004748 Mohammad Reza Aghajani Fesharaki Simin Asadollahi Gholam Hassan Asadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 64 , Year , Summer 2025 Article 5 - Fabrication of surface-enhanced Raman scattering sensors to detect antibiotic residues in muscle foods using gold nanoparticles 10.30495/jopn.2023.31777.1287 Mehran Behvarmanesh Gholamhasan Asadi Rasoul Malekfar Seyed Masoud Etezad Journal of Optoelectronical Nanostructures , Issue 30 , Year , Autumn 2023 Article 6 - استخراج و شناسایی ترکیبات فنولی گلبرگهای شقایق(.Papaver rhoeas L) و تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و آنتی باکتریایی آن 10.71508/crn.2024.140311151198456 Fatemeh Gharahdaghigharahtappeh Seyed Ebrahim Hosseini Gholamhassan Asadi Zhaleh Khoshkhoo Chemistry and Nanochemistry , Issue 11 , Year , Autumn 2024