List of Articles مهدی کاشانی نژاد Article 1 - اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان عاکفه Zameni مهدی Kashani nejad فخرالدین Salehi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 2 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی S. H. Hosseini Ghaboos S. M. Seyedain Ardabili M. Kashaninejad G. H. Assadi M. Alami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 3 - بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه S. Esazadeh Razelighi M. Khamiri A. R. Sadeghi M. Kashaninejad H. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 4 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده Salimi یحیی Maghsoudlo S. M. Jafari A. R. Sadeghi Mahonak مهدی Kashani Nejad A. M. Ziaeefar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 5 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن H. Sabbaghi A. M. Ziaiifar A. R. Sadeghi M. Kashaninejad H. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 6 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو F. Salehi M. Kashaninejad H. Zand Rajabi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 7 - بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو Fakhrodin Salehi Mahdi Kashaninejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 49 , Year , Winter 2016 Article 8 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026