List of Articles امان محمد ضیائی فر Article 1 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ H. Bagheri M. Kashainejad M. Aalami A. M. Ziaiifar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 2 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده Salimi یحیی Maghsoudlo S. M. Jafari A. R. Sadeghi Mahonak مهدی Kashani Nejad A. M. Ziaeefar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 3 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن H. Sabbaghi A. M. Ziaiifar A. R. Sadeghi M. Kashaninejad H. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 4 - مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1 10.30495/jfst.2019.541370 حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 5 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396