List of Articles هادی باقری Article 1 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی H. Bagheri M. Kashani Nejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 2 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ H. Bagheri M. Kashainejad M. Aalami A. M. Ziaiifar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 3 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز H. Bagheri M. Kashaninejad A.M. Ziaiifar M. Alami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 64 , Year , Winter 2019 Article 4 - بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش H. Bagheri A. Avazsufiyan M. Alami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018