فهرس المقالات هادی باقری المقاله 1 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی هادی باقری مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 2 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ هادی باقری مهدی کاشانی نژاد مهران اعلمی امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 3 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز هادی باقری مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیائی فر مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 64 , السنة 16 , پاییز 1398 المقاله 4 - بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش هادی باقری عبدالستار عوض صوفیان مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 57 , السنة 15 , زمستان 1396