فهرست مقالات هادی باقری مقاله 1 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی هادی باقری مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 2 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ هادی باقری مهدی کاشانی نژاد مهران اعلمی امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 3 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز هادی باقری مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیائی فر مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 64 , سال 16 , پاییز 1398 مقاله 4 - بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش هادی باقری عبدالستار عوض صوفیان مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 57 , سال 15 , زمستان 1396