List of Articles فخرالدین صالحی Article 1 - The Effects of a Gum-Based Edible Coating on Apple Slices Characteristics During Infrared Heating 10.30495/jfbt.2022.65051.10286 F. Salehi M. Satorabi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 23 , Year , Autumn 2024 Article 2 - Prediction of Drying Time and Moisture Content of Wild Sage Seed Mucilage during Drying by Infrared System Using GA-ANN and ANFIS Approaches 10.30495/jfbt.2023.70837.10302 Ghazale Amini Fakhreddin Salehi Majid Rasouli Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024 Article 3 - Effect of Basil Seed Mucilage Coating on the Oil Absorption and Physical Characteristics of Fried Zucchini Slices 10.30495/jfbt.2023.70807.10301 Fakhreddin Salehi Alireza Haseli Amirreza Roustaei Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 27 , Year , Autumn 2024 Article 4 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ 20.1001.1.24234966.1397.10.4.12.1 Fakhreddin Salehi اشرف گوهری اردبیلی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن 10.30495/jfst.2023.1920587.1694 محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 6 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز 20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8 10.30495/jfst.2019.544966 فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی 20.1001.1.24234966.1398.11.3.3.7 10.30495/jfst.2019.544965 فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 8 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 9 - استفاده از مایکروویو برای بهبود کیفیت و کاهش زمان سرخ شدن برشهای کدوخورشتی Fakhreddin Salehi Mostafa Amiri Sara Ghazvineh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 83 , Year , Summer 2024