فهرس المقالات فخرالدین صالحی المقاله 1 - The Effects of a Gum-Based Edible Coating on Apple Slices Characteristics During Infrared Heating 10.30495/jfbt.2022.65051.10286 F. Salehi M. Satorabi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 23 , السنة 12 , پاییز 1402 المقاله 2 - Prediction of Drying Time and Moisture Content of Wild Sage Seed Mucilage during Drying by Infrared System Using GA-ANN and ANFIS Approaches 10.30495/jfbt.2023.70837.10302 Ghazale Amini Fakhreddin Salehi Majid Rasouli Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 26 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 3 - Effect of Basil Seed Mucilage Coating on the Oil Absorption and Physical Characteristics of Fried Zucchini Slices 10.30495/jfbt.2023.70807.10301 Fakhreddin Salehi Alireza Haseli Amirreza Roustaei Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2024 المقاله 4 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ 20.1001.1.24234966.1397.10.4.12.1 فخرالدین صالحی اشرف گوهری اردبیلی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 5 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن 10.30495/jfst.2023.1920587.1694 محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 6 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز 20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8 10.30495/jfst.2019.544966 فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 7 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی 20.1001.1.24234966.1398.11.3.3.7 10.30495/jfst.2019.544965 فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 8 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 9 - استفاده از مایکروویو برای بهبود کیفیت و کاهش زمان سرخ شدن برشهای کدوخورشتی فخرالدین صالحی مصطفی امیری سارا قزوینه علوم غذایی و تغذیه , العدد 83 , السنة 21 , تابستان 1403