فهرس المقالات محمدامین اسدنهال المقاله 1 - مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان پوشش دادهشده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخکردن فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 2 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن 10.30495/jfst.2023.1920587.1694 محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403