فهرست مقالات محمدامین اسدنهال مقاله 1 - مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان پوشش دادهشده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخکردن فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 2 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن 10.30495/jfst.2023.1920587.1694 محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 16 , بهار 1403