• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • نعیمه پورصالحی

    فهرس المقالات نعیمه پورصالحی


  • المقاله

    1 - نقشِ الگو‌واره تحکیم حسابداری دادگاهی در تغییر رویکردِ افشای ریسک شرکت‌های بازار سرمایه: بسط نظریه همولوژی جهت نمادگراییِ ادراکِ سرمایه‌گذاران
    محمدحسین لبیب زاده رضوان حجازی اله کرم صالحی فرشین هرمزی
    دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1400

  • المقاله

    2 - ارزیابی تاثیر سطوح مختلف افشای ریسک شرکت بر ادراکِ سرمایه‌گذاران: تحلیلِ اقلیدسی براساس متن کاوی
    10.30495/jfksa.2022.20590
    محمدحسین لبیب زاده رضوان Rezvan اله کرم صالحی فرشین هرمزی
    دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , العدد 2 , السنة 15 , تابستان 1401

  • المقاله

    3 - ارائه مدل توسعه استارت‌آپ‌های فناورانه جهت پویایی سازوکارهای راهبری برون‌سازمانی
    10.30495/jfksa.2023.22389
    پژمان حاجت پور صابر ملاعلیزاده زواردهی اله کرم صالحی
    دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1402

  • المقاله

    4 - ارزیابی سبد پرتفوی بهینه با کاربرد معیارهای حسابداری با استفاده از معیارهای تصمیم گیری چند معیاره تحت شرایط عدم قطعیت در بازار سرمایه ایران
    10.30495/jfksa.2021.19256
    کامران تقی زاده اله کرم صالحی صابر ملاعلیزاده زواردهی علی محمودی راد
    دانش مالی تحلیل اوراق بهادار , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1400

  • المقاله

    5 - بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
    10.30495/jftn.2023.73772.11258
    فخرالدین صالحی معین اینانلودوقوز سارا قزوینه
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402

  • المقاله

    6 - استفاده از مایکروویو به‌عنوان پیش‌تیمار قبل از خشک‌کردن برش‌های پرتقال توسط پرتو فروسرخ
    فخرالدین صالحی مریم تشکری کیمیا ثمری
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 82 , السنة 21 , بهار 1403

  • المقاله

    7 - تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ
    10.30495/jftn.2022.65896.11190
    نوید گودینی اشرف گوهری فخرالدین صالحی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 76 , السنة 19 , پاییز 1401

  • المقاله

    8 - اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
    عاکفه ضامنی مهدی کاشانی نژاد فخرالدین صالحی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394

  • المقاله

    9 - بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی‌شده با پودر سیب
    فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398

  • المقاله

    10 - مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن
    فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400

  • المقاله

    11 - مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک
    فخرالدین صالحی سیدحسین حسینی قابوس
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398

  • المقاله

    12 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
    فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396

  • المقاله

    13 - اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
    فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص سحر پاوئی فائزه زندی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397

  • المقاله

    14 - سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش‌های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن
    فخرالدین صالحی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 64 , السنة 16 , پاییز 1398

  • المقاله

    15 - اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان
    فخرالدین صالحی مهدی کاشانی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393

  • المقاله

    16 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو
    فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد حدیثه زند رجبی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395

  • المقاله

    17 - بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو
    فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394

  • المقاله

    18 - بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ
    فخرالدین صالحی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 65 , السنة 17 , زمستان 1398

  • المقاله

    19 - مقایسه عملکرد راکتورهای ایرلیفت جریان داخلی و خارجی جهت تصفیه آب به کمک لجن فعال
    10.22034/jest.2020.22686.3180
    محمد علی صالحی نسرین حکیم قیاسی
    علوم و تکنولوژی محیط زیست , العدد 9 , السنة 21 , پاییز 1398

  • المقاله

    20 - تأثیر قدرت حاکمیت شرکتی بر نقدشوندگی بازار سهام: با تاکید بر معیارهای آمیهود، حجم معامله و شکاف قیمتی
    اله کرم صالحی
    دانش سرمایه‌گذاری , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1400

  • المقاله

    21 - تاثیر اطلاعات غیرمالی آینده‌نگر بر کارایی سرمایه‌گذاری و محدودیت تامین مالی
    اله کرم صالحی
    دانش سرمایه‌گذاری , العدد 36 , السنة 9 , زمستان 1399

  • المقاله

    22 - واکاوی پارادایمیک محتوایی نارسایی های عملکرد مالی : موردی شرکت پالایش نفت آبادان (رویکرد کیفی و کمی)
    یوسف بغلانیانی اله کرم صالحی علی محمودی راد
    دانش سرمایه‌گذاری , العدد 34 , السنة 9 , تابستان 1399

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول