فهرس المقالات Seyed hossein hosseini ghaboos المقاله 1 - بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر 10.30495/jftn.2022.66490.11198 شهرام ساعدی سارا جعفریان سیدحسین حسینی قابوس لیلا روزبه نصیرایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 77 , السنة 20 , زمستان 1401 المقاله 2 - مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک فخرالدین صالحی سیدحسین حسینی قابوس علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 3 - اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی بنیامین گنجی وطن سیدحسین حسینی قابوس علوم غذایی و تغذیه , العدد 67 , السنة 17 , تابستان 1399