فهرس المقالات Mahdi Kashaninejad المقاله 1 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 2 - مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان هادی باقری زینب گرایلی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 55 , السنة 14 , تابستان 1396 المقاله 3 - بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند عماد آیدانی محمدحسین حدادخداپرست مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396 المقاله 4 - بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ فرشید جلیلی سید مهدی جعفری زهرا امام جمعه مهدی کاشانی نژاد محمد گنجه علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396