فهرست مقالات Mahdi Kashaninejad مقاله 1 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 54 , سال 14 , بهار 1396 مقاله 2 - مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان هادی باقری زینب گرایلی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 55 , سال 14 , تابستان 1396 مقاله 3 - بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند عماد آیدانی محمدحسین حدادخداپرست مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 56 , سال 14 , پاییز 1396 مقاله 4 - بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ فرشید جلیلی سید مهدی جعفری زهرا امام جمعه مهدی کاشانی نژاد محمد گنجه علوم غذایی و تغذیه , شماره 56 , سال 14 , پاییز 1396 مقاله 5 - Effect of MAP and Different Atmospheric Conditions on the Sensory Attributes and Shelf life Characteristics of Fresh Pistachio Nuts 10.22034/jon.2011.515748 Shima Shayanfar Mahdi Kashaninejad Morteza Khomeiri Zahra Emam Djomeh Younes Mostofi Journal of Nuts , شماره 4 , سال 2 , تابستان 2011