List of Articles Mahdi Kashaninejad Article 1 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز F. Salehi M. Kashani Nejad P. Siah Mansori E. Moradi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 2 - مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان H. Bagheri Z. Graili M. Kashaninejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 55 , Year , Autumn 2017 Article 3 - بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند E. Aidani M. H. Haddad Khodaparast M. Kashaninejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 4 - بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ F. Jalili S. M. Jafari Z. Emamjomeh M. Kashaninejad M. Ganjeh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017