فهرس المقالات سید مهدی جعفری المقاله 1 - بهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته جهانبخش شعبانی حبیب الله میرزایی سید مهدی جعفری مسیح سرفرازی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 2 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده سلیمی یحیی مقصودلو سید مهدی جعفری علیرضا صادقی ماهونک مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394 المقاله 3 - بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ فرشید جلیلی سید مهدی جعفری زهرا امام جمعه مهدی کاشانی نژاد محمد گنجه علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396