• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • سید حسین حسینی قابوس

    فهرس المقالات سید حسین حسینی قابوس


  • المقاله

    1 - Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders
    10.30495/jfbt.2022.68533.10295
    R. Hadadi S. H. Hosseini Ghaboos N. Akbari
    Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 25 , السنة 13 , بهار 1402

  • المقاله

    2 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
    زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397

  • المقاله

    3 - امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
    مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397

  • المقاله

    4 - کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز
    20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8
    10.30495/jfst.2019.544966
    فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398

  • المقاله

    5 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
    20.1001.1.24234966.1399.12.1.10.7
    10.30495/jfst.2020.665340
    ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399

  • المقاله

    6 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
    20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9
    10.30495/jfst.2021.680649
    اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400

  • المقاله

    7 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
    سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395

  • المقاله

    8 - تأثیر کنسانتره پروتئین آب‌پنیر و ایزوله پروتئین سویا به‌همراه صمغ زانتان بر برخی از خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و کیک بدون گلوتن
    10.71810/jfst.2025.1201657
    پرستو قائمی سعیده عربشاهی دلویی مهران اعلمی سید حسین حسینی قابوس
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    9 - تاثیر پیش تیمار اولتراسوند بر ویژگی های آنتی اکسیدانی گلوتن هیدرولیز شده با آنزیم تریپسین
    10.71810/jfst.2025.1207767
    محمد لطیف سید حسین حسینی قابوس علیرضا صادقی ماهونک
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول