فهرس المقالات سید حسین حسینی قابوس المقاله 1 - Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders 10.30495/jfbt.2022.68533.10295 R. Hadadi S. H. Hosseini Ghaboos N. Akbari Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 25 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 2 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 3 - امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 4 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز 20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8 10.30495/jfst.2019.544966 فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 5 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی 20.1001.1.24234966.1399.12.1.10.7 10.30495/jfst.2020.665340 ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان 20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9 10.30495/jfst.2021.680649 اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400 المقاله 7 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395