List of Articles سید حسین حسینی قابوس Article 1 - Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders 10.30495/jfbt.2022.68533.10295 R. Hadadi S. H. Hosseini Ghaboos N. Akbari Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 25 , Year , Spring 2024 Article 2 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 3 - امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 4 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز 20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8 10.30495/jfst.2019.544966 فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی 20.1001.1.24234966.1399.12.1.10.7 10.30495/jfst.2020.665340 ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان 20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9 10.30495/jfst.2021.680649 اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395