List of Articles علیرضا صادقی ماهونک Article 1 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 Fahimeh Hajinia A. Sadeghi A. Sadeghi Mahoonak M. Khomeiri Y. Maghsoudlou A. Moayedi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 2 - مطالعه تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه.Stevia rebaudiana Bertoni آبیاری شده با آب شور مغناطیس در استان گلستان 20.1001.1.23223235.1395.4.2.6.0 madeh Ahmadi, Azem Ghasemnezhad Ali Reza Sadeghi Mahoonak Abbas Rezaie Asl Eco-phytochemical Journal of Medicinal Plants , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 3 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 Shima Kaveh Alireza Sadeghi Mahoonak Mojtaba Raeisi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 Masoomeh Alvand Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 7 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 Ehsan Fayzi Karim Abadi Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Zahra Atae Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 8 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا 20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9 10.30495/jfst.2021.680199 زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 9 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 10 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو Elham Nor Mohamadi Alireza Sadeghi Mahonaki Donya Shahrampoor Morteza Khamiri Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017