List of Articles اکبر شمس Article 1 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 2 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5 10.30495/jfst.2019.541223 عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026