List of Articles احمد پدرام نیا Article 1 - Optimizing the formulation of functional cookie using oat flour and date liquid sugar (Kaluteh variety) and checking the technological, visual and sensory properties 10.30495/fh.2023.73069.1134 Ahmad Pedram Nia Amin Fazel Mahdi Jalali Mohaddeseh Sadeghi Food and Health , Issue 2 , Year , Spring 2023 Article 2 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR 10.30495/jfst.2021.1935354.1736 Mohammad Dowlat Abadi Seyyed Ali Mortazavi Hasan Ravansalar Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 3 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 Mehranoosh Gharibi Tehrani Amir hosein Elhamirad Elham Azarpazhooh Ahmad Pedramnia Parvin Sharayei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 6 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 10.30495/jfst.2020.674512 زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026