List of Articles محمد رضا سعیدی اصل Article 1 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید A. Mahjoorian m.R. Saeedi Asl M. Rezaei A. Mortazavi P. Ariaye Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 2 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR 10.30495/jfst.2021.1935354.1736 Mohammad Dowlat Abadi Seyyed Ali Mortazavi Hasan Ravansalar Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 3 - بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند 20.1001.1.24234966.1399.12.1.12.9 10.30495/jfst.2020.665342 الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل 20.1001.1.24234966.1401.14.4.4.1 10.30495/jfst.2021.684157 Abdolreza Aghajani Farhad Mirzaei Mahdi Kermani Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز 20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1 10.30495/jfst.2019.667478 لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026