فهرس المقالات محمد رضا سعیدی اصل المقاله 1 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان محمدرضا سعیدی اصل مسعود رضایی سید علی مرتضوی پیمان اریایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 2 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR 10.30495/jfst.2021.1935354.1736 محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند 20.1001.1.24234966.1399.12.1.12.9 10.30495/jfst.2020.665342 الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 4 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل 20.1001.1.24234966.1401.14.4.4.1 10.30495/jfst.2021.684157 عبد الرضا آقاجانی فرهاد میرزایی مهدی کرمانی محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز 20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1 10.30495/jfst.2019.667478 لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398