فهرس المقالات رضا صفری المقاله 1 - ارزیابی تاثیر مهار کننده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر آفلاتوکسین هایB1 و B 2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا محمدرضا سعید یاصل رضا صفری پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 2 - جداسازی و ارزیابی فعالیت برخی از باکتریهای شاخص اکسید کننده آمونیاک، نیتریت و نیترات از مزارع پرورش ماهیان گرمابی در استان مازندران رضا صفری دکتر محمد رضا سعیدی اصل زهرا یعقوب زاده پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 19 , السنة 4 , زمستان 1386 المقاله 3 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانه بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 4 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها 10.30495/jfh.2022.1940567.1326 سهیل ریحانی پول سکینه یگانه رضا صفری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 5 - تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390 المقاله 6 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 7 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 10.30495/jfst.2021.680637 فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 8 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 10.30495/jfst.2021.684164 مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 9 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 غلامرضا مهدی پور دامیری علی معتمدزادگان رضا صفری سید احمد شهیدی آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 10 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 11 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر 10.30495/jfst.2021.1940789.1756 دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 12 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز 20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1 10.30495/jfst.2019.667478 لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 13 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399 المقاله 14 - Chemical composition and antimicrobial activity of Achillea wilhelmsii C.Koch essential oil against selected bacterial and fungal pathogens of fish میلاد عادل آرمین عابدین امیری مریم دیوبند رضا سفری الهام خلیلی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 6 , بهار 2015 المقاله 15 - Antimicrobial Potentials of Iron Oxide and Silver Nanoparticles Green-Synthesized in Fusarium solani 10.22034/jchr.2021.1928198.1293 Masoomeh Sasani Ebrahim Fataei Reza Safari Fatemeh Nasehi Marzieh Mosayyebi Journal of Chemical Health Risks , العدد 1 , السنة 13 , زمستان 2023