• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • رضا صفری

    فهرس المقالات رضا صفری


  • المقاله

    1 - ارزیابی تاثیر مهار کننده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر آفلاتوکسین هایB1 و B 2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا
    محمدرضا سعید یاصل رضا صفری
    پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1389

  • المقاله

    2 - جداسازی و ارزیابی فعالیت برخی از باکتریهای شاخص اکسید کننده آمونیاک، نیتریت و نیترات از مزارع پرورش ماهیان گرمابی در استان مازندران
    رضا صفری دکتر محمد رضا سعیدی اصل زهرا یعقوب زاده
    پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 19 , السنة 4 , زمستان 1386

  • المقاله

    3 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگ‌دانه فیکوسیانین
    10.30495/jfh.2022.1965125.1370
    رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانه
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401

  • المقاله

    4 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها
    10.30495/jfh.2022.1940567.1326
    سهیل ریحانی پول سکینه یگانه رضا صفری
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400

  • المقاله

    5 - تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
    رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390

  • المقاله

    6 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص
    20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3
    10.30495/jfst.2021.1939295.1753
    علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 58 , السنة 15 , زمستان 1402

  • المقاله

    7 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
    20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5
    10.30495/jfst.2021.680637
    فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400

  • المقاله

    8 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین
    20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6
    10.30495/jfst.2021.684164
    مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401

  • المقاله

    9 - ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8
    10.30495/jfst.2020.1905277.1655
    غلامرضا مهدی پور دامیری علی معتمدزادگان رضا صفری سید احمد شهیدی آزاده قربانی حسن سرایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    10 - بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu)
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9
    10.30495/jfst.2020.1905693.1657
    سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    11 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوع‌آنزیم بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی پروتئین هیدرولیز‌شده جوانه شبدر
    10.71810/jfst.2024.1004741
    دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403

  • المقاله

    12 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
    20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1
    10.30495/jfst.2019.667478
    لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398

  • المقاله

    13 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب
    20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4
    10.30495/jfst.2020.674131
    راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399

  • المقاله

    14 - Chemical composition and antimicrobial activity of Achillea wilhelmsii C.Koch essential oil against selected bacterial and fungal pathogens of fish
    میلاد عادل آرمین عابدین امیری مریم دیوبند رضا سفری الهام خلیلی
    journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 6 , بهار 2015

  • المقاله

    15 - Antimicrobial Potentials of Iron Oxide and Silver Nanoparticles Green-Synthesized in Fusarium solani
    10.22034/jchr.2021.1928198.1293
    Masoomeh Sasani Ebrahim Fataei Reza Safari Fatemeh Nasehi Marzieh Mosayyebi
    Journal of Chemical Health Risks , العدد 1 , السنة 13 , زمستان 2023

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول