فهرس المقالات پیمان آریایی المقاله 1 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور 20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0 10.30495/jfst.2021.1911971.1677 مهناز صمدی وارده سرا پیمان آریایی جواد حصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی 10.30495/jfst.2021.1911998.1678 محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L) 10.30495/jfst.2021.1912076.1679 رضا مهدی زاده مقدم پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 4 - استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) 20.1001.1.24234966.1401.14.3.2.7 10.30495/jfst.2021.684144 نگین رضایی سوادکوهی پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 5 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 10.30495/jfst.2021.684156 سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 6 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری 20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5 10.30495/jfst.2022.1942820.1762 کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 7 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر 10.30495/jfst.2021.1940789.1756 دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 8 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم 10.30495/jfst.2021.1940928.1757 سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 9 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403