List of Articles پیمان آریایی Article 1 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور 20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0 10.30495/jfst.2021.1911971.1677 Mahnaz Samadi Varedehsara Peyman Ariayi Javad Hesari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 56 , Year , Summer 2023 Article 2 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی 10.30495/jfst.2021.1911998.1678 Mohammad Maleki Peiman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2024 Article 3 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L) 10.30495/jfst.2021.1912076.1679 Reza Mahdizadeh Moghaddam Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2024 Article 4 - استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) 20.1001.1.24234966.1401.14.3.2.7 10.30495/jfst.2021.684144 Negin Rezaei Savadkouhi Peiman Ariayi Mehdi Charmchian Langeroodi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 10.30495/jfst.2021.684156 Sara Shakori Tometri Mohammad Ahmadi Peyman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 6 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری 20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5 10.30495/jfst.2022.1942820.1762 Komail Hasani Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 58 , Year , Winter 2024 Article 7 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر Dina Mirsadeghi Darabi Peiman Ariayi Reza Safari Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 8 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم 10.30495/jfst.2021.1940928.1757 Sakineh Ghelich Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024 Article 9 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 Motahhareh Eslamian Amiri Mohammad Ahmadi Peiman Ariayi Leila Golestan Azadeh Ghorbani Hasan Sarayi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024