The Effect Ef Tragopogon Collinus Extract On Physicochemical, Microbial And Sensory Properties Of Probiotic Yogurt Containing Lactobacillus Casei
Subject Areas :
Mohammad
Maleki
1
(دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران .)
Peiman
Ariayi
2
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Mahdi
Sharifi Soltani
3
(گروه دامپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، چالوس، ایران.)
Keywords:
Abstract :
Journal of Nutrition & Food Sciences, 6 (3): 510.
Urban: Effect on syneresis, microstructure and rheological properties. Journal of Food Engineering, 101: 229-235.
_||_