List of Articles محمد احمدی Article 1 - بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر 10.30495/jfst.2021.1931047.1722 Oriana Zarabi Mohammad Ahmadi Masoud Hedayati Fard Leila Golestan Ayyoub Farhadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 2 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L) 10.30495/jfst.2021.1912076.1679 Reza Mahdizadeh Moghaddam Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 3 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 10.30495/jfst.2021.684156 Sara Shakori Tometri Mohammad Ahmadi Peyman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 10.30495/jfst.2020.580767.1447 Shabnam Hamzeh Ali Motamedzadegan Seyyed-Ahmad Shahidi Mohammad Ahmadi Joe Mack Regenstein Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری 20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5 10.30495/jfst.2022.1942820.1762 Komail Hasani Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 6 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر 10.30495/jfst.2021.1940789.1756 Dina Mirsadeghi Darabi Peiman Ariayi Reza Safari Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 7 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم 10.30495/jfst.2021.1940928.1757 Sakineh Ghelich Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 8 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 Motahhareh Eslamian Amiri Mohammad Ahmadi Peiman Ariayi Leila Golestan Azadeh Ghorbani Hasan Sarayi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024