List of Articles علی معتمدزادگان Article 1 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 10.30495/jfst.2020.580767.1447 Shabnam Hamzeh Ali Motamedzadegan Seyyed-Ahmad Shahidi Mohammad Ahmadi Joe Mack Regenstein Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 2 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 Gholam Reza Mahdipour Damiri Ali Motamedzadegan Reza Safari Seyyed Ahmad Shahidi Azadeh Ghorbani HasanSaraei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402