فهرست مقالات علی معتمدزادگان مقاله 1 - تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری علی معتمدزادگان مهران حبیبی رضایی امین اوجی فرد پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 1 , سال 10 , بهار 1392 مقاله 2 - تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری رویین حلاج مهران حبیبی رضایی علی معتمدزادگان امین اوجی فرد پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1390 مقاله 3 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) ربابه سقایی علی معتمدزادگان مسعود رضایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 38 , سال 10 , بهار 1392 مقاله 4 - بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) سمیرا صباغ پور علی معتمدزادگان میلاد حدیدی علوم غذایی و تغذیه , شماره 46 , سال 12 , بهار 1394 مقاله 5 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 10.30495/jfst.2020.580767.1447 شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 6 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 غلامرضا مهدی پور دامیری علی معتمدزادگان رضا صفری سید احمد شهیدی آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402