List of Articles علی طاهری Article 1 - بررسی سازوکارهای ارتباطی پست مدرن در فیلم آلزایمر علی سمیعی علی طاهری Media Studies , Issue 2 , Year , Summer 1391 Article 2 - تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری علی معتمدزادگان مهران حبیبی رضایی امین اوجی فرد Journal of Comparative Pathobiology , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 3 - خواص ضد فشارخون و ضد اکسیدان پنج نوع پروتئین آبکافت حاصل ازضایعات میگوی سفید هندی(Penaeus indicus) علی طاهری سمیرا جلالی نژاد سیدامیرعلی انوار Journal of Comparative Pathobiology , Issue 1 , Year , Spring 2012 Article 4 - تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری رویین حلاج مهران حبیبی رضایی علی معتمدزادگان امین اوجی فرد Journal of Comparative Pathobiology , Issue 5 , Year , Winter 2012 Article 5 - بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی (Arius thalassinus)با استفاده از روش سطح پاسخ A. Taheri, V. Mokhtarnezhad, A. Motamedzadegan, Journal of Comparative Pathobiology , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 6 - بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک A. Taheri M. Ghaffari M. Nikdel Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 7 - اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا 10.30495/jfh.2020.1885047.1250 A. Taheri M. Ziaadini M. Gahramzei Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020