فهرس المقالات علی طاهری المقاله 1 - بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی (Arius thalassinus)با استفاده از روش سطح پاسخ علی طاهری وحیده مختارنژاد علی معتمدزادگان پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک علی طاهری مصطفی غفاری محمد نیکدل بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 3 - اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا 10.30495/jfh.2020.1885047.1250 علی طاهری مرتضی ضیاالدینی معصومه گهرام زئی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399