فهرس المقالات علی طاهری المقاله 1 - بررسی سازوکارهای ارتباطی پست مدرن در فیلم آلزایمر علی سمیعی علی طاهری مطالعات رسانه ای , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1391 المقاله 2 - تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری علی معتمدزادگان مهران حبیبی رضایی امین اوجی فرد پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1392 المقاله 3 - خواص ضد فشارخون و ضد اکسیدان پنج نوع پروتئین آبکافت حاصل ازضایعات میگوی سفید هندی(Penaeus indicus) علی طاهری سمیرا جلالی نژاد سیدامیرعلی انوار پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 4 - تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری رویین حلاج مهران حبیبی رضایی علی معتمدزادگان امین اوجی فرد پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1390 المقاله 5 - بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی (Arius thalassinus)با استفاده از روش سطح پاسخ علی طاهری وحیده مختارنژاد علی معتمدزادگان پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 6 - بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک علی طاهری مصطفی غفاری محمد نیکدل بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 7 - اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا 10.30495/jfh.2020.1885047.1250 علی طاهری مرتضی ضیاالدینی معصومه گهرام زئی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399