فهرس المقالات علی معتمدزادگان المقاله 1 - بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی (Arius thalassinus)با استفاده از روش سطح پاسخ علی طاهری وحیده مختارنژاد علی معتمدزادگان پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد شیلان قصیری مسعود هدایتی فرد علی معتمدزادگان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1393