• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • محمد احمدی

    فهرس المقالات محمد احمدی


  • المقاله

    1 - بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر
    10.30495/jfst.2021.1931047.1722
    اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403

  • المقاله

    2 - بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L)
    10.30495/jfst.2021.1912076.1679
    رضا مهدی زاده مقدم پیمان آریایی محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403

  • المقاله

    3 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال
    20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0
    10.30495/jfst.2021.684156
    سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401

  • المقاله

    4 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
    20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8
    10.30495/jfst.2020.580767.1447
    شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401

  • المقاله

    5 - بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری
    20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5
    10.30495/jfst.2022.1942820.1762
    کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 58 , السنة 15 , زمستان 1402

  • المقاله

    6 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوع‌آنزیم بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی پروتئین هیدرولیز‌شده جوانه شبدر
    10.71810/jfst.2024.1004741
    دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403

  • المقاله

    7 - ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم
    10.30495/jfst.2021.1940928.1757
    سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403

  • المقاله

    8 - اثر پوشش ترکیبی‌کیتوزان‌– صمغ‌چیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچین‌طی‌مدت زمان نگهداری در یخچال
    10.30495/jfst.2021.1932309.1725
    مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول