فهرس المقالات مهدی شریفی المقاله 1 - بهینهسازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوهای، بادام زمینی و بذرکتان 10.30495/jftn.2022.68941.11216 حبیب اسدالله نژاد رودبنه سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرایی مهدی شریفی سلطانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهرهای چالوس و رامسر احمدرضا برامی محمدرضا پور علمی مهرداد ایرانی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1390 المقاله 3 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی 10.30495/jfst.2021.1911998.1678 محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری 10.30495/jfst.2022.1967934.1822 نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 5 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 10.30495/jfst.2021.684156 سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 6 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه 10.30495/jfst.2022.1968467.1823 محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 7 - مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر کیوان امین الرعایا مهدی شریفی سلطانی رضا حاجی اسماعیلی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397 المقاله 8 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال 10.30495/jfm.2022.682749 فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401