فهرس المقالات پیمان آریایی المقاله 1 - تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب سمیرا رفیعی مریم عزیزخانی پیمان آریایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان محمدرضا سعیدی اصل مسعود رضایی سید علی مرتضوی پیمان اریایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 4 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز 10.71876/jhf.2024.3061408 الهام غفاری پیمان اریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , العدد 52 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 5 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 آذین کیاکجوری پیمان آریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402 المقاله 6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8 10.30495/jfst.2021.680657 سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400 المقاله 7 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.30495/jfst.2022.1939307.1750 پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی 10.30495/jfst.2022.1954308.1781 شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 9 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری 10.30495/jfst.2022.1967934.1822 نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 10 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو 10.30495/jfst.2022.1968531.1824 نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 11 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 12 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه 10.30495/jfst.2022.1968467.1823 محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 13 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 14 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397