فهرس المقالات رضا صفری المقاله 1 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.30495/jfst.2022.1939307.1750 پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 2 - تاثیر پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد و بررسی تاثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر 10.71810/jfst.2024.1004609 شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 3 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا بهمراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2022.1939308.1751 محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا