فهرس المقالات رویا باقری المقاله 1 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 2 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز 10.71876/jhf.2024.3061408 الهام غفاری پیمان اریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , العدد 52 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 3 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 آذین کیاکجوری پیمان آریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402