• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • مژگان امتیازجو

    فهرس المقالات مژگان امتیازجو


  • المقاله

    1 - ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران
    10.30495/jftn.2021.19177
    عطیه عزیزی انوشه شریفان مژگان امتیازجو
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400

  • المقاله

    2 - The Effect of Enrichment with Sargassum illicifolium, Ulva lactuca and Gracilaria cortica Algae on Physicochemical and Microbial Properties of Processed Fruits (Sour Date Purees and Apple Paste)
    10.30495/jfbt.2023.72992.10305
    somayeh Ranjbar-Shamsi Anousheh Sharifan Mozhgan Emtyazjoo Maryam Moslehishad
    Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2023

  • المقاله

    3 - بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن
    مهدیه دراج مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو ندا سلطانی فریبا زمانی هرگلانی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403

  • المقاله

    4 - ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی
    10.30495/jfst.2022.1954308.1781
    شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403

  • المقاله

    5 - ارزیابی مقایسه‌ای فلزات سنگین سرب و نیکل در میگو Litopaeneus vanammei در مجاورت نفت خام و دو نوع پراکنده ساز
    علیرضا شمسی زاده مژگان امتیازجو مهناز سادات صادقی محمد ربانی
    پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1395

  • المقاله

    6 - اثر پروبیوتیک ( (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052 بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانOnchorhyncus mykiss))
    مژگان امتیازجو همایون حسین زاده صحافی داود ضرغام طیبه باشتی کمیل رزمی
    پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1388

  • المقاله

    7 - بررسی تجمع فلزات سنگین سرب و کادمیوم در بافت‌های آبشش، پوست و عضله Chalcalburnus Chalcoides (تالاب انزلی و شیرود)
    10.22034/ascij.2022.1938006.1289
    محمد بوستان منش مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو
    زیست شناسی جانوری , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401

  • المقاله

    8 - مقایسه اثرات سمیت دو ماده پارس 2 و گملن به عنوان پراکنده‌سازهای آلودگی‌های نفتی بر روی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
    10.22034/ascij.2022.1957620.1386
    سیما نیکبخت مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو
    زیست شناسی جانوری , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1401

  • المقاله

    9 - تعیین محتوای غذایی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره مالت استخراج شده از دانه کینوا: مطالعه مقایسه‏ای بین روش فراصوت و بن ماری
    10.71810/jfst.2025.1107396
    کاظم روشنی مژگان امتیازجو محمد ربانی محمد جواد شکوری سارا موحد
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول