• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مژگان امتیازجو

    فهرست مقالات مژگان امتیازجو


  • مقاله

    1 - ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران
    10.30495/jftn.2021.19177
    عطیه عزیزی انوشه شریفان مژگان امتیازجو
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400

  • مقاله

    2 - The Effect of Enrichment with Sargassum illicifolium, Ulva lactuca and Gracilaria cortica Algae on Physicochemical and Microbial Properties of Processed Fruits (Sour Date Purees and Apple Paste)
    10.30495/jfbt.2023.72992.10305
    somayeh Ranjbar-Shamsi Anousheh Sharifan Mozhgan Emtyazjoo Maryam Moslehishad
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 27 , سال 13 , پاییز 2023

  • مقاله

    3 - بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن
    مهدیه دراج مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو ندا سلطانی فریبا زمانی هرگلانی
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 84 , سال 21 , پاییز 1403

  • مقاله

    4 - ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی
    10.30495/jfst.2022.1954308.1781
    شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 61 , سال 16 , پاییز 1403

  • مقاله

    5 - ارزیابی مقایسه‌ای فلزات سنگین سرب و نیکل در میگو Litopaeneus vanammei در مجاورت نفت خام و دو نوع پراکنده ساز
    علیرضا شمسی زاده مژگان امتیازجو مهناز سادات صادقی محمد ربانی
    پژوهش های علوم و فنون دریایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1395

  • مقاله

    6 - اثر پروبیوتیک ( (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052 بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانOnchorhyncus mykiss))
    مژگان امتیازجو همایون حسین زاده صحافی داود ضرغام طیبه باشتی کمیل رزمی
    پژوهش های علوم و فنون دریایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1388

  • مقاله

    7 - بررسی تجمع فلزات سنگین سرب و کادمیوم در بافت‌های آبشش، پوست و عضله Chalcalburnus Chalcoides (تالاب انزلی و شیرود)
    10.22034/ascij.2022.1938006.1289
    محمد بوستان منش مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو
    زیست شناسی جانوری , شماره 1 , سال 14 , بهار 1401

  • مقاله

    8 - مقایسه اثرات سمیت دو ماده پارس 2 و گملن به عنوان پراکنده‌سازهای آلودگی‌های نفتی بر روی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
    10.22034/ascij.2022.1957620.1386
    سیما نیکبخت مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو
    زیست شناسی جانوری , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1401

  • مقاله

    9 - تعیین محتوای غذایی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره مالت استخراج شده از دانه کینوا: مطالعه مقایسه‏ای بین روش فراصوت و بن ماری
    10.71810/jfst.2025.1107396
    کاظم روشنی مژگان امتیازجو محمد ربانی محمد جواد شکوری سارا موحد
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود