فهرس المقالات مریم یوسف پور المقاله 1 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) 10.71810/jfst.2024.1004747 نفیسه نصیرمسلم سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرائی مریم یوسف پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 64 , السنة 17 , تابستان 1404