List of Articles مریم یوسف پور Article 1 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 Mahroo Esmaeili Peiman Ariayi Leila Roozbeh Nasiraie Maryam Yousef Pour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 55 , Year , Spring 2023 Article 2 - ارزیابی ویژگی های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) 10.71810/jfst.2024.1004747 Nafiseh Nasir mosallam ُُSara Jafarian Leyla Roozbeh nasiraei Maryam Yousef pour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 64 , Year , Summer 2025