List of Articles پیمان آریایی Article 1 - تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب S. Rafei M. Azizkhani P. Areaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 2 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید A. Mahjoorian m.R. Saeedi Asl M. Rezaei A. Mortazavi P. Ariaye Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 Behzad Akbarzadeh Najar Peiman Ariaii Mahro Esmaeili Roya Bagheri Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 4 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز 10.71876/jhf.2024.3061408 Elham Ghafari P. Ariaye Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 5 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 Azin Kiakojori peiman ariaii Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8 10.30495/jfst.2021.680657 سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.30495/jfst.2022.1939307.1750 پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی 10.30495/jfst.2022.1954308.1781 Shima Taghdiri Mojgan Emteyazjoo Mohammad Hossein Azizi Peiman Ariayi Marjaneh Sedaghati Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 9 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری 10.30495/jfst.2022.1967934.1822 نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 10 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو 10.30495/jfst.2022.1968531.1824 نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 11 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 Mahroo Esmaeili Peiman Ariayi Leila Roozbeh Nasiraie Maryam Yousef Pour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 12 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه 10.30495/jfst.2022.1968467.1823 محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 13 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 14 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026