List of Articles پیمان آریایی Article 1 - تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب S. Rafei M. Azizkhani P. Areaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 2 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید A. Mahjoorian m.R. Saeedi Asl M. Rezaei A. Mortazavi P. Ariaye Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 Behzad Akbarzadeh Najar Peiman Ariaii Mahro Esmaeili Roya Bagheri Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 4 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز 10.71876/jhf.2024.3061408 Elham Ghafari P. Ariaye Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 5 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 Azin Kiakojori peiman ariaii Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8 10.30495/jfst.2021.680657 سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.71810/jfst.2025.1004554 زهرا میرزاپور پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی 10.30495/jfst.2022.1954308.1781 Shima Taghdiri Mojgan Emteyazjoo Mohammad Hossein Azizi Peiman Ariayi Marjaneh Sedaghati Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024 Article 9 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری 10.71810/jfst.2025.1004607 نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 10 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر 10.71810/jfst.2024.1004609 Shabnam Ghanbari Nia Peiman Ariayi Reza Safari Leila Najafian Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 64 , Year , Summer 2025 Article 11 - تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه 10.71810/jfst.2024.1004675 Ghazaleh Sadat Hoseini Mahdi Sharifi Soltani Peiman Ariayi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 63 , Year , Spring 2025 Article 12 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو 10.71810/jfst.2025.1004682 نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 13 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 Mahroo Esmaeili Peiman Ariayi Leila Roozbeh Nasiraie Maryam Yousef Pour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 55 , Year , Spring 2023 Article 14 - مطالعه اثرات غلظتهای مختلف عصاره زنیان بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک 10.71810/jfst.2024.1004691 مهتاب فرجی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 15 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه 10.30495/jfst.2022.1968467.1823 محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 16 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا بهمراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال 10.71810/jfst.2024.1004750 محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 17 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.71810/jfst.2025.1004755 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 18 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 19 - ارزیابی تاثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچال mahsa sadat sajadi Mahdi Sharifi Soltani پیمان آریایی سارا جعفریان Food Hygiene , Upcoming Articles