List of Articles سید علی مرتضوی Article 1 - بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر M. Hasani S.A. Mortazavi M. Hasani N. Ahmadi Kamazani M. Ghotbi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 47 , Year , Autumn 2015 Article 2 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید A. Mahjoorian m.R. Saeedi Asl M. Rezaei A. Mortazavi P. Ariaye Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 3 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب فریده وحیدمقدم علی مرتضوی زهره قلعه موسیانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6 10.30495/jfst.2019.545003 الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 10.30495/jfst.2021.684130 Parisa Delfan Ali Mortazavi Amir Hassein Elhami Rad Masoud Shaffafi Zenoozian Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 6 - مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان Hamid Noorbakhsh Masoud Yavarmanesh Ali Mortezavi Ali Moazzami Payman Adibi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2017 Article 7 - Optimisation of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Flomidoschema parviflora مجتبی حیدری مجد سید علی مرتضوی جواد اصیلی شادی بلوریان محمد آرمین آنا عبدالشاهی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 2 , Year , Winter 2012