فهرس المقالات سید علی مرتضوی المقاله 1 - بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر مریم حسنی سید علی مرتضوی مهدیه حسنی ندا احمدی کمازانی معصومه قطبی علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان محمدرضا سعیدی اصل مسعود رضایی سید علی مرتضوی پیمان اریایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 3 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب فریده وحیدمقدم علی مرتضوی زهره قلعه موسیانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6 10.30495/jfst.2019.545003 الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 5 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 10.30495/jfst.2021.684130 پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 6 - مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان سید حمید نوربخش مسعود یاورمنش سید علی مرتضوی علی معظمی پیمان ادیبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1396 المقاله 7 - Optimisation of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Flomidoschema parviflora مجتبی حیدری مجد سید علی مرتضوی جواد اصیلی شادی بلوریان محمد آرمین آنا عبدالشاهی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 2 , السنة 3 , زمستان 2012